Író: Melissa Hill
Könyv műfaja: Romantikus regény
Oldalszám: 330 oldal
Kiadás éve: 2010

Míg el nem felejtem - Melissa HillA Míg el nem felejtem című romantikus regény főszereplője egy Abby nevű huszonéves nő, akit hatalmas csalódás ér, mikor élete szerelme egy másik nő miatt szakít vele. Nem sokkal a szakítás után főszereplőnket egy baleset éri, amely hosszútávú emlékezet károsodást eredményez. Sajnálatos módon Abby mindenre emlékszik, ami régen történt, viszont az orvosok úgy tartják, hogy aligha fog új emlékeket szerezni a jövőben. A diagnózist nem képes elfogadni, ezért ír egy listát arról, hogy miket szeretett volna véghezvinni még életében, és nekiáll új élményeket gyűjteni. Abby nem csak új élményekkel gazdagszik, hanem egy új lehetséges szerelem is felbukkan a láthatáron. Ez a romantikus regény nagyon megzavarhatja az olvasót, aki már a számos fordulat után nem tudja, hogy mire gondoljon...
Vajon igaza volt az orvosnak, mikor azt mondta Abbynak, hogy nem lesznek új emlékei, vagy tévedett? Tudjátok meg Melissa Hill: Míg el nem felejtem című könyvéből!

Szerző: Könyvajánló  2010.10.13. 16:51 Szólj hozzá!

Címkék: könyvajánló romantikus regény melissa hill míg el nem felejtem

A bejegyzés trackback címe:

https://konyv-ajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr842369042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása