Író: Christien Boomsma
Könyv műfaja: Kaland regény, ifjúsági regény
Oldalszám: 296 oldal
Kiadás éve: 2010

BoszorkányvérA Boszorkányvér című kaland regény főszereplője egy Robin nevű, 11 éves gyerek, akinek mindigis az volt leghőbb vágy, hogy legyen egy kistestvére. Szent Iván éjszakáján azonban találkozik, egy különös fehér hajú lánnyal, akiről Robin minden barátja azt hiszi, hogy az ő húga, de fiatal főszereplőnk tudja, hogy ez képtelenség. Mivel 11 éves gyerekről van szó, ezért várható, hogy a kíváncsiság úrrá lesz rajta, és egyik reggel keresni kezdi, azonban nagy meglepetésére nem találja sehol. A kis Robin elhatározza, hogy nyomozásba kezd, és hamarosan egy évszázados titokra bukkan legjobb barátja, Luuk segítségével.
A Boszorkányvér egy nagyon gondosan megírt könyv egy nagyszerű írótól, Christien Boomsma-tól...amelyik tizenéves kezébe kerül ez a remek alkotás, az garantáltan nem képes felállni mellőle.

Szerző: Könyvajánló  2010.10.22. 12:33 Szólj hozzá!

Címkék: ifjúsági regény boszorkányvér kaland regény christien boomsma

A bejegyzés trackback címe:

https://konyv-ajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr452390703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása