Író: Darren Shan
Könyv műfaja: Ifjúsági horror regény
Oldalszám: 250 oldal
Kiadás éve: 2007

Démonvilág - DémonmesterDarren Shan Démonvilág című ifjúsági horror regény sorozata 10 részből áll, a Démonmester című könyv pedig az első része ennek a sorozatnak. A történet főhőse egy Grubbs Grady nevű fiatalember, aki a könyv elején még csak olyan problémákkal szembesül, hogy szülei leszúrják, hogy már az általános iskolában cigizik. Pár napra rá kezdi érezni, hogy valami nincs rendben, amikor szülei rejtélyes módon elküldik egy rokonához, hogy maradjon ott néhány napra. Nagy nehezen sikerül elszöknie, elsétál hazáig, és meglepődik mikor látja, hogy szülei mégse utaztak el, ott áll a garázsban a kocsijuk. Nagy nehezen bejut a házba, és egy olyan látvány tárul szemei elé, amit leghátborzongatóbb álmaiban se látott még...
Ezen a napon jön rá Grubbs, hogy varázslat, és démonvilág valóban létezik, és a gonosz a Föld elfoglalását tűzte ki célul.

Szerző: Könyvajánló  2010.11.19. 12:13 1 komment

Címkék: horror darren shan démonvilág démonmester ifjúsági horror

A bejegyzés trackback címe:

https://konyv-ajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr712459128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aveenger 2012.06.13. 20:30:33

Üdv én szeretnék feltenni egy könyvet. Ez hogy lehetséges?
süti beállítások módosítása