Író: Henning Mankell
Könyv műfaja: Krimi regény
Oldalszám: 452 oldal
Kiadás éve: 2010

A Piramis - Henning MankellA krimi főszereplője egy húszéves fiatal srác, akit Kurt Wallandernek hívnak, és kezdő rendőrként szolgál. Kurt fülig szerelmes egy Mona nevű hölgyeménybe, aki viszont apjával együtt ellenzi ezt az állandó veszélyt, és hivatottságot. A könyv cselekménye akkor indul be, amikor Wallander egy este agyonlőve találja szomszédját, Halént, kezében egy revolverrel. A bűnügyiek mind biztosak abban, hogy öngyilkosság történt, azonban főhősünk ezt túl egyszerűnek és egyértelműnek tartja...
Kurtnek pár nappal később Egyiptomba kell utaznia, hogy kimentse édesapját a börtönből, amiért megpróbált felmászni az egyik piramisra. Váratlan fordulat következik be, mikor fény derül arra, hogy van valami kapcsolat a piramisok, és Helén gyilkossága közt. De mi lehet ez az összefüggés...? Van-e egyáltalán összefüggés, vagy csak a puszta véletlen műve az egész? Tudjátok meg A Piramis című Krimi kisregényből!

Szerző: Könyvajánló  2010.10.25. 12:43 Szólj hozzá!

Címkék: krimi a piramis krimi regény henning mankell

A bejegyzés trackback címe:

https://konyv-ajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr272397191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása